Jean Hermens, Culitalia

Martelli Pasta

500 gr. 4 soorten.

Meer details


3,95 € incl. BTW

The Worlds Best Pasta!

In 2011 werd de Martelli spaghetti door de bekende gastronomisch recensent van La Stampa (Edoardo Raspelli) als ‘beste Italiaanse pasta’ omschreven.



    Waarom Martelli Pasta?

  • Vooral omdat de pasta zo goed smaakt en niet klef en zacht wordt zoals zo vaak bij andere pasta's het geval is. Beleef een nieuwe ervaring van 'al dente'!!

  • Een toegewijde pastafamilie

    De familie Martelli bestaat uit ambachtelijke "pastamakers" die, sinds 1926 de pasta zelf produceren gebruik makend van traditionele systemen. Ze gebruiken de beste harde tarwesoort en fijne meelsoorten, die gekneed worden met koud water en gebruik makend van bronzen trekplaten. Het droogproces wordt gedaan met lage temperaturen en neemt 50 uur in beslag. De pasta krijgt op deze manier de goede smaak en garandeert een hoge poreusheid. Dankzij deze eigenschappen gaat de pasta erg goed samen met klassieke sauzen, zoals: "pesto", "carbonara' (ei en spek), tomatensaus, boter en Parmezaanse kaas – en met nog veel meer andere sauzen. Vanwege de bijzondere poreusheid, moet deze pasta 'al dente' gekookt en snel afgegoten worden. De familieleden werken in de pastafabriek en zien toe op het product, zodat een goede pasta ontstaat, volgens de beste Italiaanse traditie. De karakteristieke gele verpakking staat voor de continuïteit van deze Toscaanse traditie.

    GEMAAKT MET PASSIE EN DAT PROEF JE!


Nog geen opmerkingen

Om een opmerking te kunnen plaatsen dient u in te loggen.

Winkelwagen  

Uw winkelwagen bevat geen producten.
visa mastercard paypal